ponedeljek, 30. september 2019

15.dan Po prijatelja v zavetišče


Naše zadnje jutro smo začeli s pakiranjem stvari in poslavljanjem od kužkov, na katere so se vsi navezali. Ob slovesu je bilo prisotnih tudi nekaj solz, vendar smo sprejeli odločitev, da se vrnemo v zavetišče kot prostovoljci💗🙈. Ekipa zavetišča se nam je zahvalila z zahvalnimi karticami, vinom in čokolado.


Ker smo se dolgo poslavljali, je čas minil prehitro in smo mogli pohiteti na železniško postajo. Z vlakom smo se odpeljali do Madrida, nato so sledile še vožnje z Metrojem na letališče. Ob polnoči smo prispeli na Dunaj. Po 4 urah vožnje smo končno prispeli pred šolo.


                
Odhod v Španijo in trdo delo v zavetišču ne bila ena najboljših izkušenj. Veliko smo se naučili, kot veterinarski tehniki (npr., vstavljanje tubusa, kanile, kastracija mačk...) S svojim znanjem lahko ljudi obveščamo o problematiki zapuščenih živali, ki je v Španiji še kako prisotno in ostale zapuščene pse in živali. Vsi si namreč zaslužijo najboljše lastnike in udoben kavč na katerem bodo preživeli prijetno življenje do konca svojih dni.


💖Po prijatelja v zavetišče💖

Ni komentarjev:

Objavite komentar