sreda, 18. september 2019

3.dan Tiha pot

Novo jutro smo začeli z zajtrkom prejšnjega dne, nato pa smo se odpravili na pol urni pohod s kovčki do postaje Madrid de Polo. Kmalu za tem smo ugotovili, da smo prišli na napačno postajo in da smo vlak zamudili, toda to nam vseeno ni pokvarilo dneva.


Na prihod vlaka smo tako čakali več kot dve uri, zato smo imeli dovolj časa za kavo in nakup zajtrka v bližnjem marketu, ki smo ga nato pojedli kar v čakalnici.

Pot z vlakom je dokaj hitro minila. Pred železniško postajo nas je  pobral taxi, ki nas je nato pripeljal  na naš končni cilj → zavetišče Scooby de Medina. Namestili smo se v hiškah za prostovoljce ob zavetišču in jih očedili. Sledil je ogled zavetišča, ki je (začasen) dom ogromnemu številu psov, mačk, gosk, kokoši in trem pujskom. Po ogledu prostorov zavetišča smo odnesli kirurške inštrumente in ostalo opremo v operacijsko sobo, potem pa smo odšli v kuhinjo na čaj. Nekateri so se nato z avtom odpeljali do trgovine in nakupili zvrhan voziček hrane, ostali pa smo nadaljevali s čiščenjem apartmajev. Skuhali smo si večerjo (fantastično rižoto) in se ob prigrizkih spravili pisat ta  blog. 


Sebastjan, Nika, Maruša, Neža, Žan in Maja vam želimo lepo noč. 


💖Po prijatelja v zavetišče💗 

Ni komentarjev:

Objavite komentar