torek, 24. september 2019

9. dan Odhod moškega dela ekipe

Novo jutro smo začeli kot ponavadi, torej z obilnim zajtrkom, potem pa smo odšli v operacijsko sobo. Tam smo najprej poskrbeli za naše paciente prejšnjega dne, nato pa smo se lotili rutinskih operacij. Sedaj nam priprava živali na operacijo gre veliko bolje in hitreje kot na začetku. Sami znamo živali aplicirati anestetik in analgetična sredstva, vstaviti kanilo in tubus, pripraviti kirurško polje ter asistirati veterinarki Urški med operacijo.

Po 55. ( petinpetdeseti) operaciji smo si vzeli krajši odmor in si skuhali kosilo. Žan in Maja sta večino odmora prespala, zato smo imeli ostali več časa za pogovor.
Po odmoru smo odšli nazaj v ambulanto in operirali še preostale živali in na koncu prišli na številko 60.! Dan smo končali z generalnim čiščenjem ambulante.

Urška in Nika sta po končanem delu odšle še v ogrado, kjer sta imeli interventni poseg, saj se je pes urezal po blazinci. Na srečo se je vse končalo dobro.

Moški del ekipe se je odločil za večerni sprehod v mesto, punce pa smo ostale tukaj, si skuhale večerjo in se zabavale po svoje.


Sebastjan, Žan, Maruša, Nika, Neža in Maja vam želimo lepo noč😀
💖Po prijatelja v zavetišče💖

Ni komentarjev:

Objavite komentar